Informatie over eten en drinken
Home
 

Catering in Deventer

Voor al je catering wensen kan je terecht bij Party en Catering Deventer.

cateringCatering komt uit het Engels, wat de activiteiten dekt van het klaarmaken van eten en drinken, tot het serveren daarvan. Een cateraar bereid de voedsel meestal voor in hun eigen keukens en dan word deze naar de locatie van het evenement gebracht, waar het door serveerders word geserveerd aan de gasten.

Tegenwoordig bestaat ook een andere soort catering waar de voedsel en drinken enkel naar de locatie word gebracht dat de klant heeft aangegeven, maar het serveer gedeelte word dan weggelaten. Het eten en drinken word dan gewoon op een centrale plek neergezet waar de klanten zichzelf kunnen bedienen.

De eerste soort catering word ook wel party catering genoemd of ook wel all inclusief catering, wat inhoud dat alles door de cateringbedrijf word verzorgd. Catering Deventer is dan ook een party cateraar, wat inhoud dat zij alles verzorgen van het voorbereiden van het menu tot het serveren daarvan, zodat jij alleen maar aan het feest hoeft te denken en niks anders.

Neem eens vrijblijvend een kijkje op de website van Catering Deventer en beslis, of de all in catering een optie is voor jouw feestjes of bijeenkomsten.

maart 26, 2014 This post was written by Categories: Catering No comments yet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *