Informatie over eten en drinken
Home
 

Paleo dieet

Wat is Paleo dieet?

Paleo dieet is een dieet gebaseerd op de basis behoeften van de lichaam en natuurlijke voedingen. Mensen die aan de Paleo dieet doen eten net als de oer mens en eten dus niets wat door mensen gemaakt is, alle moet puur zijn en uit de natuur komen en niet bewerkt zijn. Producten die bewerkt zijn in de fabriek zijn niet meer natuurlijk en horen dus niet thuis bij een Paleo dieet. Kijk voor meer informatie op paleodieet.nu

Waarom Paleo dieet?

Paleo dieet wordt voor verschillende redenen gebruikt, voornaamste reden is natuurlijk afvallen, mensen die op een dieet gaan die willen meestal afvallen en dat kan heel goed met deze dieet, je eet alleen maar dingen die in de natuur voorkomen en deze dingen zijn meestal heel goed afbreekbaar door je lichaam waardoor ze snel verbranden.

Een ander reden om Paleo dieet te volgen is om meer energie te krijgen, de aanhangers van de Paleo dieet beweren dat je meer energie krijgt als je de Paleo dieet volgt, dit komt volgens hun doordat deze dieet ervoor zorgt dat je lichaam optimaal werkt, aangezien je geen vuile stoffen in je lichaam krijgt en alles heel makkelijk afbreekbaar is dan kan je lichaam er beter mee omgaan en dat zorgt ervoor dat je meer energie krijgt.

Ik heb heel veel goeie dingen gehoord over deze dieet, er zeen geen wetenschappelijke bewijzen ervoor dat het werkt, wel zijn er heel veel mensen die beweren dat het bij hun heel goed heeft gewerkt.

november 13, 2013 This post was written by Categories: Dieet No comments yet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *