Informatie over eten en drinken
Home
 

Duurste bruidstaart ooit

Gemiddeld kost een trouwfeest zo 15.000 tot 30.000 duizend euro maar er zijn ook nog de rijke mensen dat er miljoenen aan uitgeven. Een paar miljoen aan het hele trouwfeest uit geven kan dus ook en zo werd onlangs een bruidstaart gemaakt dat nu de duurste bruidstaart ooit is.

Bruidstaart van 5 miljoen dollar

dure taartIn Amerika liet de bruidegom een bruidstaart van maar liefst 5 miljoen dollar maken. Dit is dan ook niet maar zo een bruidstaart. Het is namelijk versierd met echte goud vlokken en kan gewoon opgegeten worden. De taart bestaat ook uit zes verdiepingen dat zo een 10 meter hoog is. Elke trede word van de andere gescheiden met pilaren van goud. De gasten hoeven zich ieder geval geen zorgen maken over hun stukje bruidstaart, want er is meer dan genoeg. Er is namelijk genoeg taart voor 12.000 porties. Aangezien er 2500 gasten aanwezig waren is er meer dan genoeg voor iedereen.

Toplaag invriezen

De bruidspaar geeft ook te kennen dat ze de traditie zullen volgen van de toplaag invriezen. De toplaag word dan in een vriezer ingevroren dat speciaal voor het stuk taart is gekocht. De vriezer hebben ze ook wel nodig, want het kleinste stukje van de taart heeft een doorsnede van 1 meter. Ze gaan de bruidstaart dan 1 jaar later op hun trouwdag eten, zoals dat de traditie is. Wil je liever een betaalbare taart voor je bruiloft? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

mei 9, 2015 This post was written by Categories: Informatie No comments yet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *